Nikoll gati me një mega projekt, dy në një video

Ai ka gati jo një por dy këngë në një super videoklip. Po flasim për talentin Nikoll Prenqi,një emër tashmë i njohur në muzikën shqiptare pasi ka bashkëpunuar me herët me Besnikun e NRG Band por edhe projekte solo, që u priten mjaft mirë. Tash ai sapo la realizuar videoklipin me Director by Luz Palokaj që do të publikohet pikërisht në ditën e parë të vitit që po vjen 2024. Në këtë projekt kënga e parë mban titullin ” Freaky Stuff” e shkruar nga vetë Nikoll me producent Officialelial, dhe e dyta me titull ” Make me Feel” në bashkëpunim me Skivi me producenf Nurtel. Artisti jeton në Zvicër por me origjinë është nga Kosova dhe stili dhe muzika e tij po pëlqehet mjaft kudo. Mos harroni që punën dhe muzikën e tij mund ta ndiqni edhe në kanalin e tij zyrtar në youtube me Nico Official dhe në TikTok me Nicoofficial07. Projekti që po vjen e që do të jetë dy këngë në një video. artisti ka punuar fort e falë edhe bashkëpunëtorëve të tij me emra të njohur e ku do të jetë një mega projekt.

https://www.youtube.com/@NicoOfficial07