David Dreshaj goditi mjaft bukur edhe për Festën e Flamurit

December 7, 2023
” Urime 28 Nëntori nga shtëpia e Ded Gjon Lulin në Bardhaj”, ky ishte postimi me foto por edhe me video ditë më parë nga artisti nga Malësia David Dreshaj. Por e veçanta që ishte një ide mjaft e bukur e në mendim e realizim ishte edhe klipi dhe kënga me zërim e atij. Ai kishte gërshetuar pamjet me veshjen por edhe me këngën për Skënderbeun. E padiskutim edhe këtë herë në Festën e Flamurit David Dreshaj spikati dhe tregoi se jo vetëm në baladat apo këngët ritmike të kohës shkëlqen por edhe kur bëhet fjalë për këngë që kanë si frymë heroizmin, patriotizmin dhe këngët lirike din të godasë.
Previous Story

Per shqiptaren Cika dhe sukseset e saj shkruajne dhe mediat e huaja

Next Story

Lidhja Europiane për Ndryshim: Pushteti të përgjigjet: A është i përfshirë Lupço Palevski edhe në organizimin e rastit të montuar “Monstra”?!

Latest from Lifestyle

Go toTop