Per shqiptaren Cika dhe sukseset e saj shkruajne dhe mediat e huaja

Rrallë ne shohim që në ballinat e revistave të huaja të jetë një grua shqiptare, por vetëm kur përmendim emra si Dua Lipa, Rira Ora por e fundit dhe më e fresketa është Cika, mjeshtra e së bukurës. Tashmë në revistēn amerikane ajo duket jo vetëm në ballinë por edhe disa faqe ku flitet për sukseset e saj dhe theksi vihet për gjykimin e saj kur ajo është e ftuar si juri online kudo ka konkurse botētore ku vlerësohen shumë talente për qerpikë dhe konkretisht trendet e thonjve. Shqiptarja nga Kosova por që punon dhe jetën e ka në Zvicër vazhdon të korrë suksese kudo e prandaj edhe mediat dhe revistat e huaja siç ishte kjo e fundit ku ka si emër ” Kupa e të bukurës në evropë” ka si protagoniste vetë CIKEN.Dhe mund të themi me plot gojën se ky vit ishte viti i sukseshem dhe i jashtëzakonshëm për artisten Cika.