Lulzim Ismaili: Dua titullin WBC

E ka nisur me këtë sport që në moshë të re e që vazhdon edhe më tej me shumë suksese.

Deri më tash numëron 10 fitore prej të cilave 7 me KOs.

Megjithatë rrugëtimi i tij në boks nuk është bërë i vetëm pasiqë pjesë e suksesit të tij vazhdon të jetë trajneri Halim Abazi.

Ka një karierë mjaftë të miër në boksin olimpik dhe është një bokser me përvojë të madhe, për mbi një dekadë.

Lulzim Ismaili krahas këtyre sukseseve dhe fitoreve ka dhe një ëndërr të cilën ndoshta së shpejti edhe do e arrijë sepse dëshiron titullin WBC.

Ndoshta ndeshja e rradhës në qendër të Tetovës do të jetë për Federatën më të madhe botërore WBC, shprehet ai.