Zëvendës drejtori Hasani uron Ditën e Tatimpaguesve

Me rastin e Ditës së Tatimpaguesve, zëvendës drejtori i Doganave Muharem Hasani ka uruar punonjësit të cilët i ka cilësuar edhe si grumbulluesit më të mëdhenjë të të hyrave buxhetore, me çka sigurojnë mjete për fushat tjera të shoqërisë për një funksionim më të mirë të shtetit.

Urimi i zëvendës drejtorit Hasani për Ditën e Tatimpaguesve

Punonjësit e Drejtorisë së të Hyrave Publike dhe doganierët janë përgjegjësit më të mëdhenj për grumbullimin e më shumë të hyrave në buxhet, duke siguruar kështu më shumë mjete për shëndetësinë, arsimin, infrastrukturë, rroga dhe pensione, ka shkruar Hasani.