Adrian Hadribeaj më 15 dhjetor shkund arenën kundër Daniels në Las Vegas

December 1, 2023

Adrian Hadribeaj është shqiptari i parë që ka mbi supe një karrierë të madhe në MMA, të cilën e ka nisur në vitin 2009 në SHBA.

Njihet me pseudonimin “The Eagle” dhe gjithmonë kur zbret në kafaz mban flamurin shqiptar me vete.

E të njejtën gjë do e bëj edhe më 15 dhjetor në përballjen e tij me Daniels në Las Vegas.

Këtë herë pritet që për të disatën herë Hadribeaj të shkund kafazin dhe arenën për të fituar titullin e karierës.

https://www.facebook.com/reel/874222660904976

Previous Story

Krahas shumë projekteve për fundvit, Hajriz Berisha publikon edhe “Dashni pa limit”

Next Story

“Ka vend edhe për ty”, vazhdon anëtarësimi në Forumin rinor të BDI në Tetovë/ Stacioni i rradhës ishte Reçica e Vogël

Latest from Sport

Go toTop