Mejreme Kurti vjen me “Ditëlindja e Legjendarit” nê ditën historike

Siç edhe kishte paralajmëruar këngëtarja matjane ka ardhur me projektin e saj më të ri muzikor. Kjo është Mejreme Kurti, e cila vjen me “Ditëlindja e Legjendarit”, një këngë mjaft e bukur kushtuar Heroit tê madh shqiptar Adem Jasharit. Klipi siç edhe mund ta shihni në linkun më poshtê ështê realizuar te Kulla e Jasharëve, dhe vjen e kënduar mjaft bukur nga artistja. Ky projekt ka ardhur pikërisht në këto ditë festive e dy ditë më parë ku përkon me ditëlindjen e Legjendatit dhe Festês së Flamurit dhe duket se është një himn mjaft i bukur.