‘Pse po rren’ vjen nga Timo pas disa projekteve të suksesshme

Ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Pas disa projekteve të suksesshme, Timo tashmë ka ardhur me një tjetër këngë.

Fjala është për realizimin muzikor, që ai e quajti ‘Pse po rren’, e duke nisur nga titulli, kuptohet se bëhet fjalë për një gënjeshtër dashurie.

‘Pse po rren’ u shkrua nga Timi dhe Kiwi, kurse, producimi e beati i takojnë EA.

Kënga u finalizua edhe me klip nga iLujti.

Padyshim që suksest në muzikë do e nxisin artistin që të vijë edhe me këngë tjera që do lansohen shumë shpejt.

VIDEO duke klikuar