“Kanagjegji” i Lendita Selimit vjen për fundvit, befasi për publikun shqiptar

Këngëtarja Lendita Selimi në bashkëpunim me produksioni muzikor “Baresha”, punuar dhe orkestruar në studion “Studio Sumer”nga Nexhi Vuniqi, publikoi këngën e re “Kanagjegji”. Lendita Selimi me talentin e saj në muzikë, ka arritur që të marrë vëmendjen e publikut duke sjellur disa këngë, të cilat janë pritur mjaft mirë nga publiku.