Despotovski jep lajmin e madh: 70 milionë euro investim i ri në Shkup nga kompania turke ”Shakhterm”

70 milionë euro investim i ri!

🏢Kompania turke “Shakhterm” do të investojë 70 milionë euro në ndërtimin e një objekti të ri prodhues në TIRZ Shkup.

🏗️Kompania do të nisë realizimin e investimit në vitin 2024 dhe në 10 vitet e ardhshme është planifikuar të hapen më shumë se 1000 vende të reja pune.

Shakhterm ka më shumë se 40 vjet përvojë në projektimin dhe prodhimin e sistemeve të ngrohjes për teknikë të bardhë dhe pajisje shtëpiake.

🔗Më shumë rreth investimit të ri në linkun në bio.