Çfarë “Diabla” ka ardhur nga Davidi dhe Yourg Zeka

Ja dhe projekti më i ri muzikor dhe bashkëpunimi i tij u zbulua se me kë. Eshtë fjala për artistin David Dreshaj ku sapo ka publiluar super duetin këtë herë me Yourg Zeka. Projekti padiskutim sapo u publokua dhe u prit mjaft mirë duke siguruat vlerat e një super hiti. Kujtojmë se ky është bashkëpunimi i tij i treti me rradhë për këtë vit ndërsa kënga mban titullin “Diabla ” dhe ka plot ritëm e klipi dhe bashkëpunimi përshtatur mjaft bukur. Nëse ende se keni klikuar ne ju ftojmë ta dëgjoni në linkun më poshtë.