Vushe Mjaki vjen me një tjetër hit për fundvit (Video)

Me tekst nga Sami Aliu dhe muzikë na Emin Aliu, këngëtarja tashmë e njohur Vushe Mjaku vjen me një tjetër projekt të ri si befasi për publikun e saj për këtë fundvit.

Një këngë e bukur popullore si potpuri e përpunuar “Kallne sonte” vjen pikërisht para festave të fundvitit derisa këngëtarja e njohur prezantohet edhe në xhirimet festive të produksioneve dhe televizioneve shqiptare.

Me këtë, Vushja po përmbyll një vit plot sukses, duke u vendosur kështu tek emrat më të kërkuar të skenës shqiptare.

Madje, këngëtarja e njohur është shumë e kërkuar edhe në ahengje të ndryshme familjare si në Kosovë, Maqedoni e vendet tjera shqipfolëse.

Për të dëgjuar projektin e fundit të saj, klikoni në vazhdim: