Vuani nga Diabeti? Medinglobe ka zgjidhje për ju, lexoni detajet

Tani ësht[ i mundur SHËRIMI PËRGJITHMONË I DIABETIT TIPI 2 🔝

Ndërhyrja bëhet në Turqi në një nga spitalet më të mira dhe me kushte bashkëkohore.

1- Ndërhyrja bëhet me sondë ~ pa prerje;
2- Fillimisht pacienti duhet të bëj disa analiza për të parë nëse ështe i përshtatshëm për këtë ndërhyrje;
3- Analizat i dërgohen doktorit në Turqi;
4- Ndërhyrja zgjat pak dhe ju rikuperoheni brenda disa ditëve;
5- Pas ndërhyrjes eleminoni të gjitha ilaçet dhe trajtimet që jeni duke marrë.

Për çdo informacion të detajuar na shkruani në Whatsapp:

+383 49 730 471
+90 533 406 17 69

Ose në linkun e Instagramit

https://instagram.com/medinglobekosova?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==