David Dreshaj gati bashkëpunimin me..

“Kush e gjen.. David Dreshaj feat.. kenga e rradhes ne bashkëpunim me kë nr komente”- Ky është statusi më i fundit nê rrjetet e tij sociale që shkruan artisti më In i këtij viti David Dreshaj. E si duket ky status ka futur në mendime shumë ndjekës dhe dashamirës të muzikës së djaloshit talent, dhe çfarë emri nuk i kanë komentuarm Por ne mësojmë se Davidi këtë herë hitin e tij do ta ketë në bashkëpunim me këngëtarin Yourg Zeka. Kënga do të dalë për pak ditë dhe do të vizualizohet me një videoklip. Kujtojmë se ky do të jetë bashkëpunimi i tij i treti me rradhë për këtë vit, ndërsa ai vazhdon të jetë mjaft i kërkuar kudo ku ka shqiptarë.