Sigurt dhe me kualitet, humbni peshë me mënyrën shumë moderne që ofron Medinglobe (Ofertë për shqiptarët)

Duke ditur rreziqet dhe problemet që shkakton obeziteti, lind nevoja të mund të aplikohen metodat më bashkëkohore të përdorura për rënien në peshë.

Zvogëlimi i stomakut (Gastrik Sleeve) është teknikisht një intervent që përfshinë heqjen e pjesës së madhe të stomakut dhe bashkojnë pjesët e mbetura së bashku për të bërë një stomak ose “menge” të re me madhësi banane.

Me vetëm një pjese të vogël (rreth 1/10 e madhësisë së stomakut tuaj origjinal), do të ndiheni të ngopur shumë më shpejt se më parë.

Nuk do të jeni në gjendje të hani aq shumë sa dikur, gjë që ju ndihmon të humbni peshë.

Gjatë këtij interventi hiqet pjesa e stomakut tuaj në të cilën prodhohet hormoni që rrit oreksin tuaj.

Me anë të kesaj kirurgjie, vëllimi i stomakut që është normalisht 1.5-2 litra reduktohet në 30-150 ml (përafërsisht sa një banane).

Ky shërbim ofrohet me 30% ujle për shqiptarët

Kontakto në +383 49 730 471 +90 533 406 17 69 Ose në linkun e instagramit

https://instagram.com/medinglobekosova?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==