Granit Kuleta shpalllet kampion në -100kg dhe kampion apsolut në bodybuilding

Palestra është destinacioni i përditshëm i Granit Kuletës, prej nga del i përgatitur për sukseset e mëdha në sportin e bodybuldingut, nga dita e parë që ka nisur e deri më sot kur tashmë e kemi dhe kampion.

Kosova, Shqipëria dhe Dubai, janë disa prej vendeve ku ka pushtuar vendin e parë në kategorinë deri në 95 kilogramë, por gara e Spanjës mbetet e preferuara e tij e cila do të vijë shumë shpejtë pas disa ditëve.

Nëpër botë respektohet për punën e tij, por të njejtën nuk e ndjenë edhe në vendin e vet.

Granit Kuleta është pjesë konstante e ekipit të bodybuildingut dhe fitnesit që përfaqëson Kosovën në garat prestigjioze jo vetëm në rajon por edhe në mbarë botën.

Më datë 21 tetor është mbajtur gara e Fit Zone Classic në Shqipëri, ku Graniti është shpallur kampion në kategorinë -100 kg si dhe kampion apsolut ose overall në bodybilding.