Shqiptarja Cika e vetmja nga Zvicra ne juri në Napoli të Italisë

Për dy ditë me rradhë në Napoli të Italisë u mbajt Kampionati Botëror i të bukurês, konkretisht më datat 22 dhe 23 Tetor. Mësojmë se në garë morën pjesë shumë shtete. Gjithashtu ne mësojmë dhe jemi krenar me arritjet e shqiptares nga Kosova Cika, e cila ishte e vetmja anëtare e jurisë që përfaqësonte Zvicrën dhe ku spikati me vlerësimet e saj si mjeshtre e bukurisë së thonjve. Kjo është një tjetër super arritje nga Cika falë profesionizmit të saj dhe këshillave që ajo i jep me vlerësim të matur. Ne kishim mësuar se ajo shpesh herë ka qenë në juri online apo vende shqip folëse por të përfaqëson Zvicrën më mjë vend që quhet moda e të bukurës siç është Italia kjo është një shkallë tjetër e arritjes së shqiptares së famshme Cika.