Një yll si Fitta, vjen me “Kallash” dhe godet në shenjë me këtë projekt (Video)

“Kallash”, titullohet projekti më i ri i yllit të skenës shqiptare Fitta. Një këngë e bukur e ritmike e punuar me tekst nga vet Fitta kurse producent ekzekutiv Lami Koci, produksion i Extral derisa për video është kujdesur Dardha Studio.

Në këtë projekt Fitta shfaqet komplet ndryshe duke e realizuar një mini film në vetëm dy minuta e pak sekonda. Ky është një tjetër projekt mjaft i rëndësishëm në karierën e tij të cilën e ka filluar mbarë.

Ndiq videon në vazhdim: