Bëhuni gati! Ana, Arta dhe Anisa vijnë me hitin e radhës

/

Pak ditë më parë bëmë të ditur për një bashkëpunim të mundshëm në mes dy artisteve më të komentuara në estradë, Ana dhe Anisa. Dhe po, kjo doli të jetë e vërtetë.

Megjithatë nuk janë vetëm dy artistet, këtij bashkëpunimi i është bashkangjitur edhe Arta Kabashi.

Tre artistet po përgadisin një hit të rradhës i cili pritet të vijë shumë shpejt, dhe padyshim mund të themi se do të jetë një hit i padiskutuar.