Kryetarja e Parlamentit të Shqipërisë takohet me Ylber Aliun në Dyzeldorf

Kryetarja e Parlamentit të Shqipërisë Lindita Nikolla sot ka qëndruar në Düsseldorf të Gjermanisë  Ajo ka  vizituar  zyrat e Klubit të Biznesit në Düsseldorf të Gjermanisë ku u prit nga z.Ylber Aliu një ndër udhëheqësit kryesor të “ND Group BV “dhe z.Skender Xhakaliu si përfaqësues i Klubit të Bizensit, ky takim u realizua në kuader të Diasporës Shqipetare në Landin North Rhein Westfalia.

Vet kryeparlamantarja e Shqipërisë  Lindita Nikolla  ka ndarë disa fotografi në facebook nga ky takim ku shihen Lindita Nikolla dhe udhëheqësi kryesor i ND Group BV, Ylber Aliu.

“Diaspora shqiptare në Landin North Rhine Westfalia, e integruar me sukses në tregun, ekonominë dhe shoqërinë gjermane.

Një takim miqësor e mbresëlënës me z. Ylber Aliu dhe z. Skënder Xhakaliu, përfaqësues të kompanive të themeluara nga sipërmarrësi i suksesshëm z. Lazim Destani, në Düsseldorf.
Përgëzime për sipërmarrjet e suksesshme! Mirënjohje z.Destani edhe për kontributin si anëtar aktiv i Këshillit Koordinues të Diasporës!” ka shkruar në profilin e saj kryetarja e Parlamentit të Shqiprësë Lindita Nikolla.
https://www.facebook.com/LinditaNikolla.official/posts/885906056236544?ref=embed_post