Një hit i ri si “Zemër, zemër”, këngëtari Aleksander Gjelaj vjen me projektin e ri

Me tekst dhe muzikë nga vet këngëtari dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku, videoklipi i punuar nga Power Media, këngëtari tashmë i mirënjohur Aleksander Gjelaj vjen me një tjetër projekt këtë vit duke publikuar kështu këngën e mrekullueshme të cilën e ka titulluar “Zemër, zemër”, një këngë e punuar me mjaft mjeshtëri e që e risjellë në vëmendje të publikur përsëri këngëtarin i cili nuk din të ndalet. Deri më sot ai ka publikuar shumë projekte të cilat i ka vizuelizuar edhe me videoprojekte të bukura, ndërsa si duket ai nuk do të ndalet pasiqë krahas angazhimeve të shumta që ka në ahengje të ndryshme familjare, këngëtari Gjelaj gjenë kohë dhe për projekte të reja muzikore për dëgjuesin shqiptar.