Dafina Zeqiri shpallet si artistja e vitit nga RTV Dukagjini

Sonte në hapësirat e AMC Hall në Prishtinë është festuar 24 vjetori i Radio Televizionit më të madh në Kosovë, RTV DUKAGJINI.

Me çrast është organizuar koncert madhështor si edhe janë ndarë çmime të ndryshme për artistë të ndryshëm.

Si artiste e vitit nga RTV Dukagjini është zgjedhur artistja më e dëgjuar dhe më e ndjekur e momentit, Dafina Zeqiri.
Dafina ka qenë vetë prezente duke falenderuar për çmimin që RTV Dukagjini ndau për të.