Erdhi projekti i bukur nga Vlora, quhet “Si dikur”

E ashtu sic edhe kishte premtuar këtë herë ka ardhur ndryshe në ritëm dhe stil muzikor artistja nga Peja Vlora Kastrati Shala. Kënga mban titullin ” Si dikur ” dhe ka ardhur me një super video realizuar në Shkodrên e bukur. Muzika e punuar nga mjeshtri Florent Boshnjaku është e stilit reggae ku edhe këngëtarja është përshtatur mjaft bukur me stil e veshje. Klipi sapo është publikuar e do të jetë padiskutim një super hit i vjeshtës që po troket. Ne ju ftojmë ta shihni e ta klikoni në linkun më poshtê.
https://m.youtube.com/watch?v=Oah1QWZIWM0&si=6OQdp0ysJSDS3LDH