Drejtori Halili nga Sarajeva: Transformimi digjital është hap i pashmangshëm për ndërmarrjet që duan të mbeten konkurruese dhe të pushtojnë tregjet

September 13, 2023
“Transformimi digjital është hapi tjetër i pashmangshëm për ndërmarrjet që duan të mbeten konkurruese dhe të vazhdojnë të pushtojnë tregje të reja. Në këtë proces, #FIZHT është një mik i vërtetë që ofron mbështetje për ndërmarrjet për t’u përshtatur më lehtë me ndryshimet e reja dhe për t’iu përshtatur teknologjive të reja”.

 

 

Këtë e theksoi drejtori Festim Halili, i cili sot foli në konferencën “Policy Dialogue on Aligning Priorities in the Western Balkans”, që po mbahet në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, organizuar nga Western Balkans Info Hub.

 

 

Në fjalën e tij, drejtori Halili iu referua procesit të digjitalizimit dhe çfarë aktivitetesh ndërmerr #FIZHT për të inkurajuar ndërmarrjet që të ndërmarrin këtë hap, instrumentet mbështetëse si dhe aktivitetet e ardhshme të Fondit për Mbështetjen e Ekonomisë së Maqedonisë

.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=866917134998754&set=pcb.866917504998717
Previous Story

SkyShowtime shpall listën e filmave të rinj hit dhe serialeve ekskluzive që do të vijnë në vazhdim të këtij viti dhe në fillim të vitit 2024  

Next Story

Tragjedia me spitalin modular, partitë opozitare shqiptare kërkojnë interpelancë për punën e prokurorit Joveski

Latest from Ballina

Go toTop