Një aplikacion dedikuar ekskluzivisht “Love Island Albania”, për herë të parë në Shqipëri

“Love Island Albania” vjen me një risi! Për herë të parë një format real dashurie në Shqipëri ka një aplikacion falas dhe tërësisht të dedikuar.

Për të ndjekur, episodet e plota të Love Island Albania, profilet e ishullorëve, të gjitha videot e programit, materiale të patransmetuara dhe plot ngjarje ekskluzive mund të shkarkoni aplikacionin lehtësisht lehtësisht në Play Store dhe App Store.

Gjithashtu përmes aplikacionit Love Island Albania ju mund të votoni për të zgjedhur ishullorin apo çiftin më të pëlqyer nga ju.

Ky format po sjell emocione të paprovuara ndonjëherë përmes ekranit, të papritura, lojëra, argëtim pafund, si dhe xhelozira dhe garë për dashurinë.

Në Tv Klan, Love Island Albania mund ta ndiqni çdo ditë në orën 18:20.