Dj. TR3NDY, i bën bashkë Butrintin dhe Elvanën, miliona klikime mashup

Ai njihet si Dj Tr3ndy e në fakt në miksimet që ai bën është më shumë se trendy. Ky është djaloshi nga Kërçova e Maqedonisë por që për momentin jeton në Amerikë, Dardan Ballazhi apo siç njihet në muzikën që bën TR3NDY. Falë shumë prodhimeve të tij muzikore të artistëve më in të momentin ai është mjaft i njohur, sidomos me mashupin që ka bërë para dusa muajve të Elvana Gjata she Butrintin ku vetë dy artistët e kanë super pëlqyer e po e performojnë nëpër koncerte ku ka kapur mbi 4 milioni shikime. Kujtojmë se bashkêpunimet e tij më të fundit kanë qenë me GENVIS- In nga Belgjika të cilat kanë kapur miliona klikime. Një dj dhe producent mjaft kualetativ i cili ka performuar kudo me artistët më të njohur shqiptarë në gjithë botën në eventet më njohura ku luhet muzikë shqiptare, e ne sapo jua prezantuam e ai është TR3NDY e ku mjafton që të klikoni emrin e tij ne platformat e njohura muzikore e të dëgjoni muzikën që ai krijon.