Cika të cilën më e njohim si artiste të artit merr pjesë si juri online në SHBA

Tashmë emër shumë i njohur në Zvicêr e kudo. E kemi fjalën për shqiptaren e së bukurës CIKA, ku mësojmë se ka qenë në juri për të gjykuar artin e thonjve online në SHBA e ku është nderuar dhe ne kupë dhe Certifikat.Diversiteti dhe kreativiteti i pjesëmarrësve është dashur të ishte shumë mbresëlënës, e ku CIKA në juri ka bërë përzgjedhjen e artistëve më të mirë.

Ajo na tregon se ngjarje të tilla ndihmojnë për të frymëzuar artistët dhe për ta çuar artin e thonjve në një nivel më të lartë dhe ka falenderuar të gjithë ata që kanë marrë pjesë në këtë fushë emocionuse. Por pas SHBA një tjetër e pret tashmë në Itali si Direktor-Jury për të gjykuar sërish në stolin e jurisë për thonjë dhe qerpikë.