Reisul Ulema priti në takim z. Mustafa Bodur dhe z. Omer Jerli Kaja – atashe në ambasadën e Turkyijes në Shkup

Sot më 14.07.2023 Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga Dr. Selver Xhemaili, Z. Nizam Reshit dhe Mr. Musanif ef. Rufati priti atasheun për çështje fetare Z. Mustafa Bodur dhe atasheun për çështje të arsimit Z. Omer Jerli Kaja.

U bisedua gjërë e gjatë për shumë çështje me rëndësi në sferën e bashkpunimit në mes BFI e RMV dhe Ambasadës së Turkyies, në veçanti me atasheun për çështje fetare dhe ate arsimore.

Biseda ishte konstruktive dhe me rëndësi të veçantë.