Grubi bën publike ngjarjet që do të organizohen për shënimin e Marrëveshjes së Ohrit

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi sot ka bërë të ditur ngjarjet me të cilat do të shënohet përvjetori i Marrëveshjes së Ohrit.

Sipas tij, ditëve në vijim do të shpalosen temat dhe ligjeruesit e shkollës Peace Forum Dialogue si dhe emrat e artistëve që do të performojnë në sheshin Skenderbeu në Shkup në Peace Festival ‘23.

Edhe këtë vit, përvjetorin e Marrëveshjes paqësore të Ohrit e shënojmë me shkollën verore për të rinjtë si dhe festivalin rinor në Shkup.

Ditëve në vijim do ti shpalosim temat dhe ligjeruesit e shkollës Peace Forum Dialogue si dhe emrat e artistëve që do të performojnë në sheshin Skenderbeu në Shkup në Peace Festival ‘23.

Bëhuni pjesë e manifestimeve për të shënuar trashëgiminë e Marrëveshjes më të suksesshme paqësore në rajon e më gjërë.

https://www.facebook.com/photo?fbid=825543888935131&set=a.262689908553868