Kush më mirë se Dod Kalaj e risjellë projektin “Këndon bylbyli rreth Vardarit”?

“Këndon bylbyli rreth Vardarit”, është një nga potpuritë më të bukura të melosit shqiptar që këndohet në rast synetie tek familjet shqiptare. Ndonëse deri më sot kjo këngë është kënduar nga shumë këngëtarë, një version shumë të bukur dhe unik e sjellë edhe ylli i muzikës Dod Kalaj. Vokali i tij melankolik ka bërë që Doda ta këndojë siç është më bukur duke e përpunuar atë pikërisht tash në sezonë të ahengjeve të ndryshme familjare. Ndonëse shumë i angazhuar me dasma e kanagjegje, Dod Kalaj këtë verë nuk ka harruar ndjekësit dhe publikun e tij duke sjellë kështu jo vetëm këtë projekt, por një album të tërë me këngë të bukura të melosit shqip.

https://youtu.be/rxJECaZ78Tc