Shoqata për kulturë “Reka e Epërme” organizon manifestimin tradicional “Takimet e Rekës së Epërme” 2023

Shoqata për kulturë “Reka e Epërme” Gostivar organizon manifestimin tradicional “Takimet e Rekës së Epërme” 2023.

Me datë 30.07. 2023 ora 7:30 Marshi i Sandaktashi, dhe me datë 06.08.2023 ora 11.30 manifestimi qendrorë.

Shoqata Reka e Epërme ka nderin tju ftoj gjith dashamirët e artit dhe kulturës në këta manifestime, thuhet në komunikatën e shoqatës.