Meti Thaçi transferohet në elitën gjeorgjiane

July 7, 2023

Basketbollisti i ri shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Meti Thaçi është bërë me skuadër të re.

Siç ka mësuar AsistiOnline.com, Meti është transferuar tek skuadrave sapo promovuar në elitën gjeorgjiane BC Orbi, e që ka plane të mëdha për sivjet dhe vitet në vijim.

Kalimi i Metit në një ligë të tillë, natyrisht që është sukses i madh, pasiqë në një moshë të tillë besimi i dhënë në një ligë të tillë është privilegj.

Në edicionin e fundit, Meti luajti në elitën maqedonase me skuadrë e Çair 2030, duke qenë prej lojtarëve më meritorë që ekipi vazhdoi qëndrimin aty.

Emri i lojtarit ishte përfolur edhe me një transferim të mundshëm në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Zv/Kryenegociatorja Drita Abdiu-Halili takon ambasadorin e Spanjës në BE

Next Story

Despotovski për Ndryshimet kushtetuese: Të mundohemi bashkërisht të forcojmë përshtypjen te investitorët se jemi vend stabil dhe i sigurtë

Latest from Sport

Go toTop