Despotovski për Ndryshimet kushtetuese: Të mundohemi bashkërisht të forcojmë përshtypjen te investitorët se jemi vend stabil dhe i sigurtë

Nuk duhet të jemi peng i proceseve politike në vend. Presim dhe shpresojmë se ndryshimet kushtetuese do të realizohen me sukses. Vendi në sytë e investitorëve të huaj të mëdhenj, është vend stabil dhe i sigurt, që është shumë e rëndësishme. Duke e marrë parasysh këtë, le të përpiqemi bashkërisht ta përforcojmë atë përshtypje, porositi sot drejtori i Drejtorisë për Zona Zhvillimore Industriale Teknologjike (ZZHIT), Jovan Despotovski.

Aktivitetet e parashikuara në ZZHIT, duke e përfshirë edhe fushatën e ardhshme, theksoi Despotovski në brifing me gazetarët, sigurisht se do të vazhdojnë.

“Do të përsëris, duhet të jemi pengje të proceseve politike. Këtë e them edhe si qytetar edhe si institucion. Nuk funksionojmë në një mjedis të izoluar ku Drejtoria shtyn ndonjë histori të saj, ndërsa investitorët na shohin si një tërësi. Shpresoj se ndryshimet kushtetuese  do të përfundojnë me sukses”, thekson Despotovski.