Tre rrugë në komunën e Zhelinës nga ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Sulejmani: Premtimi është amanet!

Kryetari i degës së BDI në komunën e Zhelinës, Emir Sulejmani ka njoftuar se tre projekte për ndërtim dhe rekonstruim të disa rrugëve në këtë komunë për disa vendbanime.

Sulejmani ka thënë se premtimi është amanet.

Postimi i plotë:

📍 Premtimi është amanet!

Lajm i mirë për Komunën e Zhelinës!

Ashtu sikur që premtuam para qytetarëve të Komunës së Zhelinës, edhe zyrtarisht Ministria e Transportit dhe lidhjeve shpalli ankandin publik për asfaltimin e rrugëve :

✅ Rruga Pallaticë-Uzurmishtë;

✅ Rruga në f.Kapazhdoll, dhe

✅ Rrugal lokale 2-A f.Zhelinë.

Me punë, pa lavde dhe me përkushtim maksimal arihen punët e hajrit.

Urojmë e gjithë procedura të shkoj pa pengesa, vetëm e vetëm që sa më shpejt të fillojnë punët në teren.

https://www.facebook.com/photo?fbid=191666187209481&set=pcb.191667180542715