Nimi nuk ndalet, vjen me hitin Aeroplan

July 5, 2023

Një këngë verore ashtu siç e sjellë në mënyrën më të mirë Nimi. Këngëtari e ka titulluar këtë projekt “Aeroplan”, të cilën e ka punuar me tekst dhe muzikë nga Nurteel derisa producent ekzekutiv edhe në këtë projekt vjen Labinot Nuraj, një nga menaxherët më të suksesshëm të skenës shqiptare. Nimi, këtë vit është shumë aktiv në skenën shqiptare me projekte të reja dhe planifikon të mos ndalet pasiqë do të sjellë edhe shumë projekte të tjera e njëkohësisht paralajmëron arritjen e majave të suksesit në karierë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Tre rrugë në komunën e Zhelinës nga ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Sulejmani: Premtimi është amanet!

Next Story

Grubi priti Ramën në Aeroportin e Shkupit, vëllazërisht në rrugën drejt BE

Latest from Lifestyle

Go toTop