Kujta vjen plot ritëm me “Ajo o flak”

Një këngë ritmike dhe shumë verore është publikuar sot nga këngëtari Kujta. Një produksion nga Bigdeal Records, me instrumental nga DorantsBear, tekst nga Lumi Daka dhe video e punuar nga Reci Films me regjisor Ilir Sahitaj. Kujta ka vendosur që këtë projekt ta titullojë “Ajo o flakë”, plot ritëm dhe vajza të bukura në këtë projekt dhe këngë të bukur që mund të shihni në vazhdim. E si duket Kujta i ka rënë pikës sa i përket gjithë projektit sepse ka punuar me më të mirët e momentit dhe ka nxjër një produkt të jashtëzakonshëm.

https://youtu.be/7_S0FJrm2f0