Edona Mirakaj një histori suksesi me “Bestfertility” në Gjermani dhe më gjërë

Për shumë vite çifte të ndryshme kanë luftuar me dëshirën e pambushur për fëmijë. Por, është një person që është fare pranë këtyre çifteve, që ëndërr dhe dëshirë të madhe e kanë të pasurit e një fëmijë. Ju njohim me Edona Mirakaj, themeluesen e “Bestfertility” në Gjermani.

Edona Mirakaj – një themeluese jashtëzakonshme, një vizionare dhe një përfaqësuese e çifteve që dëshirojnë të realizojnë ëndrrën e tyre më të madhe. Me Bestfertility, ajo ka krijuar një oazë shprese ku kufijtë e mundshëm vazhdimisht zgjerohen. Historia e saj është frymëzuese për ne të gjithë, që me pasion dhe vendosmëri mund të tejkaloni pengesat dhe të realizoni ëndrrat tona.

Me vetëm 16 vjeç, ajo filloi të punonte në qendrën e dëshirës për fëmijë dhe kështu themeloi bazën për karrierën e saj. Edona Mirakaj ka përfunduar një trajnim trevjeçar dhe fitoi njohuri të gjerë në fushën e mjekësisë riprodhuese. Gurthemelimi i saj për dije dhe zhvillim e çoi atë në studimin e menaxhimit të shëndetit dhe menaxhimit të cilësisë. Me pasurimin e saj fachor dhe aftësitë e jashtëzakonshme drejtuese, ajo gradualisht mori udhëheqjen organizative të qendrave të dëshirës për fëmijë në Ulm, Stuttgart dhe Ravensburg nën drejtimin e Dr. med. Friedrich Gagsteiger. Në vitin 2021, Edona mori vendimin guximtar për të bërë një biznes të pavarur. Qëllimi i saj ishte të krijonte një qendër unike hibride për dëshirën për fëmijë që i plotëson nevojat e pacientëve.

Sot, Bestfertility është historia e saj e suksesit. Edona punësoi një ekip të kualifikuar të mjekëve riprodhues dhe biologësh që kujdesen me përkushtim për çdo rast, përfshirë edhe ato më të ndërlikuara. Ajo që dallon Bestfertility nga qendrat e tjera është hyrja e konsultimit në linjë. Përmes kësaj metode inovative, pacientët mund të lidhen nga kudo dhe të marrin këshillim dhe kujdesin që kanë nevojë. Bestfertility bashkëpunon me qendra partnere në gjithë Gjermaninë për të ofruar trajtim të rehatshëm dhe të cilësisë së lartë pacientëve. Bestfertility do të ndërtojë një Klinike shumë moderne në Sedelhöfen, direkt pranë stacionit të trenit në Ulm. Duke u pajisur me teknologji dhe pajisje mjekësore të fundit, ky vend do të jetë një simbol shprese dhe përparimi për çiftet që shpresojnë shumë për një fëmijë. Aspekti tjetër i rëndësishëm për Edona Mirakaj është se Bestfertility nuk ka krijuar vetëm një qendër për dëshirën për fëmijë, por edhe një vend ku çiftet ndjehen të kuptuar dhe të mbështetur. Ajo vë në dukje dhimbjen emocionale dhe sfidat që çiftet ballafaqohen në rrugën drejt prindërimit dhe angazhohet që ata të mos kalojnë vetëm nëpër këtë proces. Një tjetër hap i rëndësishëm në zhvillimin e Bestfertility është digitalizimi i plotë i praktikës. Me një aplikacion (APP), qendra e dëshirës për fëmijë mundëson komunikim me mbrojtjen e të dhënave dhe të sigurt. Aplikacioni u jep pacientëve mundësinë për të bërë takime, për të parë raportet mjekësore, për të bërë pyetje dhe për të qëndruar në dijeni të trajtimit të tyre të fundit. Kjo zgjidhje dixhitale e lehtëson pacientët në qasjen ndaj kujdesit dhe u ofron një mënyrë të rehatshme dhe efikase për të komunikuar me ekipin e Bestfertility. Përveç digitalizimit, Bestfertility planifikon edhe hapjen e një qendre për dëshirën për fëmijë në Prishtinë, në bashkëpunim me Biohit nën drejtimin e CEO Bujar Rexhaj. Bashkëpunimi i ngushtë me Dr. Gagsteiger, një mjek të njohur në Gjermani, do të ndihmojë në vendosjen e qendrës dhe ofrimin e këshillimit të pacientëve në vend. Me këtë zgjerim, Bestfertility do t’i japë më shumë çifteve mundësinë për të realizuar dëshirën e tyre për fëmijë dhe për të marrë kujdes mjekësor të cilësisë së lartë.

Edona, na tregon se koncepti hibrid i Bestfertility është një çasje inovative, ku përdoren avantazhet e teknologjisë moderne për të ofruar pacientëve një kujdes të plotë. “Pacientët tanë mund të marrin pjesë në seanca këshillimi nga shtëpia e tyre dhe të shmangin kohën dhe stresin e udhëtimit”. Mirakaj, tregon edhe se nevojat e pacientëve të flasin shqip i janë shumë të rëndësishme, pasi vjen vetë nga një familje e cila flet shqip. “Kam vërejtur se barrierat gjuhësore shpesh shkaktojnë vështirësi në komunikim dhe keqkuptime, veçanërisht në çështjet e ndjeshme si planifikimi familjar. Tek Bestfertility, kemi përfshirë në ekipin tonë punonjës që flasin shqip, të cilët shërbejnë si përkthyes dhe ndërmjetësues kulturorë për pacientët. Kështu, ne krijojmë një ambient të besueshëm dhe të këndshëm për pacientët tanë që flasin shqip, ku ata mund të ndjehen rehat dhe të kuptuar”.

Mesazhi i themelueses së Bestfertility për gratë, është: “Mesazhi im për gratë të tjera që dëshirojnë të themelojnë kompanitë e tyre ose të bëhen karrierë në një fushë të caktuar është të besojnë në ëndrrat e tyre dhe të ecin përpara me guxim. Besoni në veten tuaj dhe në aftësinë tuaj për të arritur qëllimet tuaja. Gratë kanë një potencial të jashtëzakonshëm për të qenë të suksesshme në çdo fushë dhe është e rëndësishme të shfrytëzohet ky potencial dhe të mbështetemi reciprokisht”, ndërkohë të ardhemn e sheh si një zhvillim dhe rritje të vazhdueshme.

“Synimi ynë kryesor është të përmirësojmë shërbimet tona dhe të ofrojmë kujdes mjekësor të shkëlqyeshëm për pacientët tanë. Dëshirojmë të forcojmë pozitën tonë si qendra e udhëheqëse për dëshirën për fëmijë dhe të vazhdojmë të përqendrohemi në inovacione dhe përparime teknologjike për të rritur shanset e suksesit dhe për të optimizuar rezultatet e trajtimit. Dëshirojmë gjithashtu të zgjerojmë bashkëpunimet tona me qendra partnere në gjithë Gjermaninë për të zgjeruar disponueshmërinë e shërbimeve tona dhe për të ofruar pacientëve një gamë më të gjerë vendndodhjesh”.

Ndryshe, sukseset që Edona dhe ekipi i saj përjetojnë në Bestfertility janë dëshmi e guximit, vendosmërisë dhe përkushtimit të pakufishëm. Çiftet që për vite të tëra kanë luftuar pa sukses për të formuar një familje gjejnë shpresë të re tek Bestfertility, pasi si themeluese e Bestfertility, Edona Mirakaj ka vendosur standarde të reja dhe ka hapur rrugën për të ardhmen e menaxhimit të dëshirës për fëmijë. Koncepti hibrid unik i saj që përdor avantazhet e teknologjisë moderne për të ofruar kujdesin më të mirë për pacientët është rrugëdrejtues.

Me hapjen e Klinikes moderne në Sedelhöfen në Ulm, Bestfertility do të vazhdojë të japë një kontribut të rëndësishëm në mbështetjen e çifteve që dëshirojnë të realizojnë dëshirën e tyre për fëmijë.

Friedrichstraße 171, 10117 Berlin

Bahnhofplatz 4, 89073 Ulm

www.bestfertiliy.de

+49 (0) 731 14393721

Instagram: Bestfertility
www.bestfertiliy.de