Ulqini bashkon Taravarin, Ramën, Osmanin dhe Abazoviçin

Kryetari i ASH-së, Arben Taravari dje ka takuar në Ulqin të Malit të Zi, kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe kryeministrin e Malit të Zi Dritan Abazovç.

Takimi i Taravarit me Ramën dhe Abazoviç ka ndodhur me rastin e koncerit të Rame Lahaj, ku kanë qenë të ftuar që të gjithë udhëheqësit shtetërorë shqiptarë të rajonit. Taravari, Rama Osmani dhe Abazoviç shihen në tavolinë të rrethuar nga miq. Nuk dihet nëse ky takim është shfrytëzuar edhe për besidea tjera që karaterizojnë sot skenën politike në Ballkanin Perendimor dhe në veçanti shqiptarët.

Koncerti u mbajt mbrëmë tek Molja e Madhe, poshtë kalasë së Ulqinit.

The post Ulqini bashkon Taravarin, Ramën, Osmanin dhe Abazoviçin appeared first on Press Online.