Ali Ahmeti dhe Nazim Bushi për ngushëllime në Devajë të Vitisë

Me Udhëheqësin e ilegalin e madh të LPK-së, me themeluesin e Komandantin e lavdishëm të UÇK-së, me birin besnik të Atdheut Ali Ahmeti dhe me Zv. Ministrin e Brendshëm të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut Nazim Bushi, sot më 2 Korrik 2023, në fshatin Devajë në Komunën e Vitisë për ngushëllime në familjen e njërit prej anëtarëve të hershëm të Lëvizjes Popullore të Kosovës, dhe pjesëtarit të rretheve të para në mërgim të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Ilaz Bajrami – Kosova!

Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, në fjalën e Tij, para familjarëve, djemëve, vëllezërve dhe të afermëve të Ilazit, dhe të gjithë të pranishmëve, ju foli me admirim dhe mirënjohje, për kontributin e madh që i ka dhënë i ndjeri Ilaz Bajrami, përpjekjeve dhe luftës për liri e çlirim nga Serbia pushtuese!

Ismet Sylejmani
Gjilan, 2 Korrik 2023!