Vajza e Eto’o kërkon burg për babain e saj

Erika Do Rosario Nieves, 22 vjeç, e cila pak më shumë se një vit më parë u njoh nga gjykata si vajza e ish-lojtarit Samuel Eto’o, kërkon arrestimin e babait të saj për mospagimin e mbështetjes së fëmijëve, duke pretenduar një shumë që korrespondon me 5 vjet.

E reja u njoh në shkurt të 2022. Sipas Diário de Seville, Erika tani kërkon një vit burg për babain e saj për shkak të borxhit prej 90 mijë eurosh që pretendon përmes avokatit të saj, Fernando Osuna, përcjell GazetaBlic Sport.

Mbrojtja e Erikës citon disa dosje penale, duke përfshirë mospagimin e mbështetjes së fëmijëve për një vajzë tjetër të lindur jashtë martese në Itali dhe një dënim në Spanjë për evazion fiskal për një vit e dhjetë muaj.

“Ai i detyrohet vajzës së tij më shumë se pesë vjet alimentacion dhe vazhdon të sfidojë drejtësinë. Shëndeti financiar i Erika është shumë i brishtë, ndërsa Eto’o jeton në luks”, shpreh keqardhjen Osuna për gazetën andaluziane, duke e përshkruar si “anormale” mundësinë që kamerunasi të mund të aspirojë për poste publike në vendin e tij.