Twitter kufizon përkohësisht postimet që përdoruesit mund të shohin, njofton Elon Musk

Twitter ka aplikuar kufij të përkohshëm ditor të leximit për të adresuar “nivelet ekstreme” të grumbullimit të të dhënave dhe manipulimit të sistemit, tha Elon Musk.

Në një postim në Twitter, miliarderi tha se llogaritë e verifikuara janë kufizuar përkohësisht në leximin e 6,000 postimeve në ditë.

Llogaritë e paverifikuara në Twitter – ato pa një shenjë blu – janë kufizuar në leximin e 600 postimeve në ditë, ndërsa llogaritë e reja të paverifikuara mund të shikojnë vetëm 300 postime në ditë.

Sidoqoftë, nëse jeni një nga përdoruesit e Twitter që sheh një mesazh ku thuhet “kufi i tarifës është tejkaluar”, mund ta shihni postimin e tij këtu.

Elon Musk ka njoftuar "kufizime të përkohshme" në sasinë e postimeve që njerëzit mund të lexojnë një ditë në Twitter. Foto: Twitter

Njoftimi shpejt çoi në RIP Twitter dhe #Twitterdown në trend në faqen e mediave sociale.

Musk, i cili është gjithashtu shefi ekzekutiv i Tesla dhe SpaceX, nuk ka thënë se sa do të zgjasin kufizimet e përkohshme.


Top Channel