Garuesja me mbulesë: Me Fiatin me të ngadaltë në Kosovë fitova 2 gara veturash

Veturat me çmime të shtrenjta dhe me detaje luksoze jo gjithmonë të bëjnë të suksesshëm në gara të autosportit.

Të paktën kështu e konfirmon Brunilda Gjura, garuesja me mbulesë e cila ka fituar mbi 30 kupa.

Ajo tregon historinë e veçantë se si fitoi disa gara me veturen e saj FIAT.

Video e plotë: