Haxhiu i numëron “favoret” që Kurtit ia ka bërë Vuçiqit dhe Serbisë

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu në RTV Dukagjini ka thënë se Albin Kurti prej se ka ardhur në krye të qeverisë gjithnjë i ka krijuar “favore” Serbisë, ndërsa kjo e fundit i ka shfrytëzuar ato për të krijuar “teren” në dialog me Kosovën.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës(PDK), Bekim Haxhiu, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është duke i bërë vazhdimisht favore Serbisë që këtë gjë Kurti është duke e bërë, sipas Haxhiut, nga momenti që ka ardhur në krye të qeverisë.

“Mirëpo ekzistojnë fakte sot se prej se ka ardhur në qeverisje, është duke i krijuar favore [presidentit të Serbisë, Aleksandar] Vuçiqit”.

Më tej, ai ka numëruar sa favore ia ka bërë Kurti si kryeministër Serbisë.