Finalet 2024 dhe 2025 të Conference League, caktohen stadiumet dhe datat kur do të luhen

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s ka vendosur stadiumin Agia Sofia në Athinë (Stadiumi AEK) dhe Wroclaw (WKS Slask Wroclaw) për finalet e Conference League në 2024 dhe 2025, respektivisht.

Pas mbledhjes së Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s këtë të mërkurë në Shtëpinë e Futbollit Evropian në Nyon të Zvicrës, u vendosën se kur dhe ku do të zhvillohen finalet e dy viteve të ardhshme të Conference League.

Finalja e ardhshme u caktua të zhvillohet në stadiumin Agia Sofia më 29 maj 2024, ndërsa tjera do të luhet në Wroclaw të Polonisë më 28 maj 2025.